Nyheter

Nyheter i Fellesverktøy August 2024!

Kjære kunder,

Vi er glade for å kunne dele flere spennende oppdateringer og nye funksjoner i Fellesverktøy. Vårt mål er alltid å gjøre arbeidsdagen din enklere, mer effektiv og problemfri. Her er en oversikt over de siste nyhetene:


Skjermbilde fra appen




  • Nyhet! SMS Login – Enkelt og trygt

  • Skjermbilde fra appen

    Vi introduserer nå muligheten for SMS-innlogging som et ekstra alternativ til våre eksisterende metoder. Dette gir deg mer leksibilitet når du skal logge inn på din Fellesverktøy-konto. Selv om vi fortsatt anbefaler å bruke e-post for å sikre at du havner i riktig firma, gir SMS-innlogging en trygg og rask måte å få tilgang til kontoen din på. Du kan enkelt legge til telefonnummeret ditt under profilinnstillinger - påloggingsmetoder for å aktivere denne funksjonen.

  • Kiosk Modus – Perfekt for fellesområder

  • Skjermbilde fra appen

    En av våre nyeste ekstrafunksjoner er Kiosk-modus, designet for delte enheter som PC-er eller nettbrett på lageret. Kiosk-modus lar brukere logge inn ved hjelp av pinkode, byggkort, QR-kode eller annen trådløs brikke. Når en bruker har skannet ut verktøy, logger de ut, og enheten er klar for neste person. Dette sikrer en rask og enkel prosess i travle fellesområder der ikke alle har med seg telefonen.


  • Opprettelse av internbrukere

  • For å gjøre verktøykontroll enda enklere, kan du nå opprette interne brukere. Dette er nyttig hvis du vil tildele verktøy på forhånd, generelt opprette flere brukere eller for eksempel til å registrereutstyr som lånes av et nabo-firma. Ved å opprette en internbruker for nabo-firmaet, vet resten av firmaet alltid hvem som har lånt verktøyet, noe som gir bedre oversikt og kontroll.


  • ABAX Integrasjon – Tidlig tilgang

  • Skjermbilde fra appen

    Vi er i sluttfasen med å utvikle integrasjonen med ABAX og søker et firma som bruker ABAX til å være med i siste testfase. Dette er en flott mulighet til å påvirke hvordan integrasjonen fungerer i praksis, samtidig som du får tidlig tilgang til de nye funksjonene. Er du interessert? Ta kontakt med oss! [email protected]


  • Generelle forbedringer og oppdateringer

  • Som alltid jobber vi kontinuerlig med å forbedre Fellesverktøy. Vi har gjort flere oppdateringer i bakgrunnen og fikset småfeil for å sikre en jevnere opplevelse for alle våre brukere.



    Hvis du er fornøyd med tjenesten vår, vil vi gjerne høre din opplevelse av Fellesverktøy. Klikk på følgende lenke for å dele din mening:

    Fellesverktøy Kundeomtale

    Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker? Ikke nøl med å kontakte oss via e-post [email protected] eller telefon +47 38 60 16 17. Vi er alltid her for å hjelpe deg.

    Takk for at du velger Fellesverktøy som din partner i verktøyadministrasjon. Vi ser frem til å fortsette å forbedre og tilpasse våre tjenester for deg.

    Sist oppdatert 29.08.2024