Nyheter

Siste nyheter i Fellesverktøy Sommeren 2023!

Hei!

Sommeren er på vei mot sin vakre slutt, men frykt ikke! Vi er her for å sørge for at høsten blir like spennende og produktiv som du ønsker den skal være. Det er på tide å introdusere deg for de spennende oppdateringene vi har gjort for å gjøre din brukeropplevelse enda bedre. • Mengde-verktøy

 • Skjermbilde fra appen

  Vi har lagt til valget om en ny verktøytype som kombinerer det beste fra beholdnings-verktøy og individuelle verktøy. Med Mengde-verktøy kan du nå enkelt se hvor mange av hvert verktøy som er tilgjengelige i lageret og hvor mange hver enkelt bruker har. Dette gir deg en mer oversiktlig og praktisk måte å administrere verktøy som er like på. Krever Beholdningsmodulen. Denne typen utstyr får ikke individuell historikk, og egner seg best til utstyr du har mange like av.

 • Duplisering

 • Skjermbilde fra appen

  Å opprette like verktøy flere ganger er nå en saga blott. Med vår nye Duplisering-funksjon kan du enkelt kopiere verktøy, inkludert deres unike ID-er og QR-koder, slik at du raskt kan legge til flere av samme type verktøy i ditt arsenal.


 • Reservasjonskalender: Velg hele dager

 • Skjermbilde fra appen

  Nå kan du enkelt velge å reservere verktøy for hele dager. Dette er spesielt nyttig når du trenger verktøy for lengre perioder. Du kan aktivere denne funksjonen for hvert enkelt verktøy etter behov.


 • Gjestebruker

 • Skjermbilde fra appen

  Har du noen som bare trenger lesetilgang til verktøyene dine? Med vår nye gjestebrukerfunksjon kan du gi brukere begrenset tilgang, slik at de kan se verktøyene, men ikke ta dem i bruk.


 • Oppgradering i internt maskineri:

 • I sommer har vi oppgradert hele appen til å bruke nyere biblioteker. Dette gjør appen bedre. Samtidig støtter vi fra nå av kun iOS versjon 13.0 og oppover, android versjon 5.1 og oppover. Ifølge databasen vår bør det gå fint for de aller, aller fleste.


  Er du fornøyd med appen? Skriv gjerne en anmeldelse av appen på App Store eller Google Play Store, det setter vi enormt pris på!

  Hva er nytt neste gang?

  I vår neste oppdatering, vil vi introdusere to spennende nye funksjoner: Lagertelling og SMS innlogging!

  Hvis du er fornøyd med tjenesten vår, vil vi gjerne høre din opplevelse av Fellesverktøy. Klikk på følgende lenke for å dele din mening:

  Fellesverktøy Kundeomtale

  Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker? Ikke nøl med å kontakte oss via e-post [email protected] eller telefon +47 38 60 16 17. Vi er alltid her for å hjelpe deg.

  Takk for at du velger Fellesverktøy som din partner i verktøyadministrasjon. Vi ser frem til å fortsette å forbedre og tilpasse våre tjenester for deg.

  Sist oppdatert 11.09.2023